Παραλίες στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Παραλίες στα ΣύβοταΓαλλικός
Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού. Η παραλία έχει άμμο και διαθέτει μαγαζί όπου μπορείτε να κάτσετε να απολαύσετε τον καφέ και να τσιμπήσετε και κάτι. Η θάλασσα είναι γενικά ζεστή.

Βίντεο:[Video Nr1]
Ζέρη
Είναι αμέσως μετά τον Γαλλικό η παραλία έχει άμμο, τα νερά είναι ζεστά και έχετε την δυνατότητα να κάτσετε για φαγητό ή καφέ. Επίσης υπάρχουν και νεροτσουλήθρες για τους μικρούς μεγέλους της παρέας.

Βίντεο:
ΔΕΗ
Απομακρυνόμαστε από το κέντρο του χωριού. Η παραλία έχει βοτσαλάκια έχει αρκετή ηρεμία. Η θάλασσα είναι επίσης ζεστή και μπορείτε να απολαύσετε την θέα του Νησιού Αγ. Νικόλαος. Αυτήν την στιγμή (17/08/2009) το μαγαζί που πρόσφερε δροσιά και το κάτι της για φαγητό παρέμεινε κλειστό. Καθώς και η πρόσβαση δεν ήταν εφικτή με αυτοκίνητο μέχρι την παραλία.

Βίντεο:[Video Nr1] [Video Nr2]
Μπέλα Βράκα
Απίστευτη παραλία!!! Πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφτείτε. Η παραλία βρίσκεται στην ουσία στο νησάκι Μουρτεμένο. Περνάτε στο νησί διασχίζοντας την θάλασσα με τα πόδια όπου το νερό φτάνει μέχρι το γόνατο. Δεν θα βρείτε κάτι για φαγητό αλλά ούτε και κάποιο αναψυκτήριο γι αυτό πριν πάτε εφοδιασθείτε με τα απαραίτητα.

Βίντεο: [Video 1] [Video 2]
Ζάβια
Η Ζάβια είναι εκτός χωριού με κατεύθυνση το χωριό πέρδικα. Η θάλασσα εκεί είναι αρκετά δροσερή. Είναι οργανωμένη. Θα βρείτε φαγητό - bar.

Βίντεο:[Video Nr1] [Video Nr2] [Video Nr3]
Μέγα Αμμος
Είναι έξω από το χωριό με κατεύθυνση προς την Πέρδικα. Είναι η in παραλία των Συβότων με πολλά εστιατόρια cafe - bar. Όσο για την παραλία είναι και οργανωμένη. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεται πως τα νερά είναι δροσερά και έχει βότσαλα.

Βίντεο:[Video Nr1]
Μικρή Αμμος
Αμέσως μετά την Μέγα Άμμο είναι η Μικρή Αμμος στην οποία θα βρείτε και φαγητό και bar. Ειναι οργανωμένη.

Βίντεο:[Video 1]
Μέγα Ντράφο
Φεύγοντας και από την Μικρή Άμμο με κατεύθυνση την Πέρδικα θα βρείτε την παραλία Μέγα Τράφο. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να το αφήσετε στον δρόμο ψηλά. Η παραλία έχει άμμο και βότσαλα. Υπάρχει μια καντίνα που σας προσφέρει τα βασικά. Είναι και οργανωμένη και το κόστος ομπρέλας ξαπλώστρας αγγίζει τα 5 ευρώ (τιμή 17/08/2009).

Βίντεο:[Video 1]
Πισίνα
Η ονομασία τα λέει όλα! Βρίσκεται στο νησί του Αγίου Νικολάου. Η πρόσβαση γίνεται μόνο με βάρκα. Η θάλασσα είναι αρκετά δροσερή αλλά αυτά τα νερά θα σας μείνουν αξέχαστα!


Αγία Παρασκευή
Είναι μετά την παραλία Μέγα Τράφο και πρέπει να επισημάνω ότι ανήκει στο χωριό Πέρδικα. Η θάλασσα είναι ζεστή και έχει κάτι το εξωτικό. Υπάρχει ένα μικρό νησί το οποίο βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την παραλία.